Kolašinac je ispraćen kao kralj, ali Goretzka je druga priča

Snažna poruka navijača Schalkea

Kolašinac je ispraćen kao kralj, ali Goretzka je druga priča

Još uvijek aktuelni član Schalkea Leon Goretzka doživio je brojne uvrede na današnjoj utakmici protiv Hannovera (1:1).

Goretzka je već potpisao ugovor sa Bayern Munchenom kojem će se pridružiti nakon završetka sezone, a najvatrenije navijače Schalkea je pogodila takva odluka najboljeg fudbalera kluba.

Navijači Schalkea su nakon završetka utakmice poslali snažnu poruku Leonu Goretzki, a na transparentu je pisalo: "Nema tog trofeja niti novca koji je vredniji od našeg kluba. Kome god to nije jesno, neka od*ebe!".

Ako se vratimo nekoliko mjeseci unatrag, sjetit ćemo se da su ovi isti navijači ispratili našeg Seada Kolašinca doslovno kao legendu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Leon Goretzka je druga priča, a prelazak u Bayern se ne prašta...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi