Kolašinac je 'žrtva' novih transfera u Arsenalu: Bh. tenk može pakovati kofere
Foto - EPA

Bh. fudbaler na listi za prodaju

Kolašinac je 'žrtva' novih transfera u Arsenalu: Bh. tenk može pakovati kofere

M. Šljivak

Sead Kolašinac naredne sezone vjerovatno neće nositi dres Arsenala.

Sudeći po pisanju engleskih medija, Kolašinac je jedan od igrača koji će biti 'žrtvovani' kako bi klub doveo nova pojačanja.

Kolašinac je skupa se Mesutom Ozilom, Ainsley Maitland-Nilesom, Matteom Guendouzijem, Sokratisom i Lucasom Torreirom stavljen na transfer listu, a od njihove prodaje će se finansirati dva transfera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Menadžer Mikel Arteta u svojim redovima želi veznjaka Atletica Thomasa Parteyja i defanzivca Lillea Gabriela Magalhaesa, a za te transfere će im biti potreban svaki mogući novčić.

Kolašinac bi tako nakon tri godine mogao napustiti redove londonskog kluba u kojem je odigrao ukupno 104 utakmica uz pet postignutih pogodaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deda995
Nije žrtva nego je loš
3 1
Dtox
Only power no brain
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi