Kolašinac: Jedan je Spaha, pokazao je da je čovjek

Kolašinac bodri Spahića

Kolašinac: Jedan je Spaha, pokazao je da je čovjek

Edmir Škorić

Sead Kolašinac je odlučio dati podršku Emiru Spahiću nakon što je ovaj otpušten iz Bayera.

Kolašinac je na svom Facebook profilu odlučio poručiti: “Jedan je Spaha!”.

Osim toga, defanzivac Schalkea tvrdi da “možemo stati na stranu pravde i istine” i da “porodica treba biti najvažnija na svijetu svakom normalnom čovjeku i pojedincu”.

“Naš Emir je pokazao da je prije svega čovjek. Žao mi je što se greškom smatra braniti svoju krv, svog brata i što se pobunio na sam čin vrijeđanja i nedostatka poštovanja prema njemu kao igraču. Želim da iskoristim ovu priliku da pružim veliku podršku svom prijatelju, bratu i velikom humanisti koji je uvijek bio tu za svoju BiH, porodicu, prijatelje i ‘ginuo’ za iste. Ovo je prije svega čovjek koji je bezbroj puta pomogao i bio podrška drugima. Sada je red i na nas: Pružimo podršku našem Spahi”, poručio je Kolašinac.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjećanja radi, Spahić je jučer dobio otkaz u Bayer Leverkusenu zbog nedavne tuče s redarima na stadionu BayArena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.