Kolašinac odbio novi ugovor u Schalkeu
FOTO: EPA

Sve izvjesniji transfer u Romu?

Kolašinac odbio novi ugovor u Schalkeu

Sead Kolašinac na kraju sezone će vjerovatno napustiti Schalke 04.

Čelnici tima iz Gelsenkirchea sve ozbiljnije razmišljaju o opciji da prodaju Kolašinca na kraju sezone jer je naš fudbalski reprezentativac, kako tvrdi Tuttomercato, odbio staviti paraf na novi ugovor sa Schalkeom. 

Kolašinac je izrazio želju da promijeni sredinu, a pomenuti portal u cijeloj priči najveću prednost daje Romi koja je u zimskom prijelaznom roku svim silama pokušavala dovesti bh. fudbalera u svoje redove. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Šanse da se Kolašinac pridruži bh. koloniji u Romi su izrazito velike, međutim nije tajne da se za njegove usluge interesuje i Wolfsburg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi