Jasno je zbog čega Arsenal šalje Kolašinca na posudbu u Schalke

Prave mjesta u ekipi za pojačanja

Jasno je zbog čega Arsenal šalje Kolašinca na posudbu u Schalke

Endin Čaušević

Sead Kolašinac će prema svemu sudeći karijeru nastaviti u Schalkeu i sada se čeka samo zvanična potvrda.

Bh. reprezentativac je sinoć doputovao u Njemačku, a jutros je uspješno prošao ljekarske preglede. Kolašinac će u Schalkeu igrati na posudbi do kraja sezone, te će njemački klub imati priliku da otkupi njegov ugovor.

Kolašinac u prvom dijelu sezone nije imao minutažu kojom bi bio zadovoljan i odlučio je da je vrijeme za odlazak. Arsenalu nije htio praviti problem kao Mesut Ozil jer mu je u interesu da igra, a ne da sjedi na tribinama.

Bh. fudbaler je pristao da ide na posudbu što su za Arsenal odlične vijesti. Topnici imaju u igračkom kadru previše fudbalera i jasno je da Kolašinac neće biti jedini koji će napustiti klub u januaru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal želi da napravi prostor za nova pojačanja, a glavna meta ove zime će biti Isco kojeg žele dovesti na posudbu iz Real Madrida.

Pored Kolašinca očekuje se da će na posudbe otići William Saliba, Reiss Nelson i Calum Chambers, dok će Shkodran Mustafi biti na transfer listi. Također, konačno se očekuje da i Mesut Ozil napusti klub i raskine ugovor.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Tako je, raspustiti PANJEVE, a pojacati se POLOVNJACIMA..jer neizvjesno ce biti u borbi od 13 mjesta PA DOLE..jer pojacat ce se i WBA, Fulham, Brighton, Palace...
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi