Kolašinac je imao mnogo boljih ponuda, ali ljubav prema Schalkeu je pobijedila
FOTO - EPA

Kolašinac je imao mnogo boljih ponuda, ali ljubav prema Schalkeu je pobijedila

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac prije prelaska u Schalke imao ne na stolu nekoliko ponuda.

Krajem prošle godine Kolašinac je napustio Arsenal i odlučio se vratiti na mjesto stare slave, odnosno u Schalke, čiji dres će kao posuđen igrač nositi do kraja sezone.

No, imao je bosanskohercegovački reprezentativac još nekoliko konkretnih ponuda, ali ipak njegova ljubav prema Schalkeu je pobijedila.

Bosanskohercegovačkom reprezentativcu konkretne ponude poslali su West Ham, Roma i Napoli, koji su čak bili spremni ući u pregovore sa Arsenalom o otkupu njegovog ugovora.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ali, Kolašinac je prihvatio finansijski mnogo lošiju ponudu Schalkea, zbog čega će sasvim sigurno "kupiti" navijače ovog njemačkog kluba.

Podsjetimo, prvi nastup za Schalke imao je u duelu sa Hoffenheimom, koji su Kolašinac i društvo riješili u svoju korist rezultatom 4:0.

Top Komentari

Dtox
Haha ljubav, a noje strah da grije klupu slucajno. Jes otiso u S04 da igra cvajtu. Haha
2 10
bhodzic
Nije ljubav nego realnost. Ovo mu je zadnji voz da osvježi karijeru.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi