Kolašinac: Sjajno je ponovo biti u dresu Bosne i Hercegovine

Nije ga bilo nekoliko utakmica

Kolašinac: Sjajno je ponovo biti u dresu Bosne i Hercegovine

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je odigrala utakmicu bez pobjednika protiv Grčke (2:2) u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi su nakon prva dva kola uspjeli da osvoje četiri boda iako su bili na odličnom putu da imaju dvije pobjede. Iako smo sinoć vodili protiv Grčke sa 2:0 na kraju je utakmica završena remijem 2:2.

Nakon nekoliko utakmica u bh. tim se vratio i Sead Kolašinac kojeg skoro godinu tina nije bilo na spisku Roberta Prosinečkog. Kolašinac je igrao od prve minute i odigrao jedan od boljih mečeva.

Kolašinac se već danas vratio u London gdje ga očekuje već ovog vikenda utakmica za Arsenal. Bh. defanzivac se oglasio na Instagramu i poručio da se sjajno osjeća jer je ponovo zaigrao u dresu bh. selekcije.

"Sjajno je ponovo biti u dresu Bosne i Hercegovine. Nažalost nismo osvojili tri boda sinoć, ali sve je u igri i idemo dalje", poručio je Kolašinac.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Popaye
JBT kolika mu je glava to nije normalno izgleda ko frankenštajn
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi