Kolašincu otvoren put prema Anfieldu: Odlazi Alberto Moreno!
Foto: EPA

Moreno seli u Italiju?

Kolašincu otvoren put prema Anfieldu: Odlazi Alberto Moreno!

M. Šljivak

Španski fudbaler Alberto Moreno vjerovatno će napustiti ekipu Liverpoola na kraju sezone.

Lijevi bek Redsa u klubu je od 2014. godine, ali kompletan meč kod Jurgena Kloppa nije odigrao još od 29. oktobra i svima je jasno kako on nije u planovima za narednu sezonu.

Njegov odlazak bi mogao značiti samo jedno, a to je dolazak Seada Kolašinca na Anfield. Sjajni bh. reprezentativac se često povezivao s engleskim velikanom i posao bi veoma lako mogao biti sklopljen.

Što se tiče Morena, za njega interes pokazuju Inter i Milan. Oba tima iz Milana su spremna izdvojiti oko 15 miliona funti za transfer ovog fudbaler i izvjesno je da će on napustiti Liverpool na kraju ove sezone.

Njegovo mjesto bi mogao zauzeti Kolašinac za kojeg vlada veliki interes, posebno u Engleskoj, odakle ima ponude Tottenhama, Chelseaja i Arsenala.

Alberto Moreno je postao član Resa 2014. godine. Došao je iz Seville, a odigrao je ukupno 104 utakmice i postigao je tri gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi