10

Komentari (10)

Dobar,Los,Zao
Sta ce nam novci,bitna je ljubav!
Probisvjet
Yebo im nacionalni kljuc sa kljucem mamu u pakas.
mirza24
ZATO POSTAVIS STRANCA TRENERA I MIRNA BOSNA
SeoRusilac
Neka su Vico i kompanija izgubili
Metuzalem
Još kad bi na ss.ba bili dovoljno pismeni, pa da znaju da se "neodlaskom" piše kao jedna riječ, znali bi i oni koliko gube.
jassony
Jedina pozitivna stvar u ovom porazu je sto mafija nece rastalit pare od plasmana pogotovo dodikov krmojed vic(o)
enko
Ma ni oviprije vice,begic i kompanija nisubstedheli poslije brazila,sve he to bagra ,uhl****,sportski politicari,ko j"be nas navijace oni vole da se svadamo a oni se lizu,mjenhat sce iz temelja.pa vidite akcija Var prodze,svi sute vecina sudija iz akcije novcano kaznjeni i idemo dalje.
enko
Izvinjavam se na greskama ,ruke mi drhte od bijesa i muke.
mbape
fplbosnia
Odlicno. srbi su preuzeli saveza na celu sa Zeljkovicem iz borca, sto manje tih uhljubima novca, to bolje za nas fudbal.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti