Koliko Robben uopšte ima godina?

Spremniji nego ikad

Koliko Robben uopšte ima godina?

E. Škorić

Sudeći po kadrovima s treninga Groningena, Arjen Robben se osjeća kao da mu karijera tek počinje.

Robben je nakon 10 godina napustio Bayern, a nedavno je sve iznenadio objavivši da se vraća nogometu poslije godinu dana pauze i to kao igrač svog matičnog kluba Groningena.

Sjajni krilni nogometaš tokom pandemije radio je u Minhenu individualno, a i sada je nastavio da daje svoj maksimum i u teretani i na zelenom terenu, pa je već jasno da će Groningen imati vrhunsko pojačanje unatoč godinama.

Robbena se oduvijek smatralo sinonimom za disciplinu i rad i upravo je zbog toga godinama bio jedno od najboljih krila u svijetu nogometa.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Top Komentari

Penderinos
Bit ce on najbolji igrač golanske lige, umaptite što vam ova budala kaže !
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi