Arjen Robben se vraća nogometu, danas objavljeno ime novog kluba!

Predivna vijest

Arjen Robben se vraća nogometu, danas objavljeno ime novog kluba!

E. Oštraković

Sjajna vijest objavljena je prije nekoliko minuta, a to je da se Arjen Robben vraća nogometu.

Njegov novi klub biti će klub u kojem je započeo svoju nogometnu karijeru, kada je imao samo 12 godina, a riječ je naravno o Groningenu.

Debitovao je sa samo 16 godina u timu Groningena i to na utakmici protiv Feyenoorda i već tada se vidjelo da je velika karijera pred njim.

Najveći trag ostavio je naravno u Bayernu, gdje je igrao fenomenalno, te je njegov poznati dribling bio nerješiva enigma za protivničke fudbalere.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Groningen je na svom Twitter profilu objavio video u kojem se Robben obratio navijačima a između ostalog je rekao kako je poslušao baš njih, te svoje srce.

Top Komentari

Twista
Doktor!!! Ovo je za respect, vjerovatno ce i nakon godine pauze biti najbolji igrac, ali nacin na koji se vraca da pomogne klubu...
6 0
salt_city
Najbolje desno krilo zadnjih 10 g
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti