Juniori HŠK Zrinjski kreću s pripremama 29.06. a klub organizira i 'Open football day'

I mladi Plemići pale motore

Juniori HŠK Zrinjski kreću s pripremama 29.06. a klub organizira i 'Open football day'

Juniori Hrvatskog športskog kluba (HŠK) Zrinjski Mostar u ponedjeljak, 29. juna, počinju s pripremama za novu sezonu. 

Nogometna Škola HŠK Zrinjski Mostar u sklopu priprema za novu sezonu organizira i manifestaciju Open football day.

Na ovoj manifestaciji mogu sudjelovati nogometaši uzrasta 2002. i 2003. godište. ''Pridruži se našim juniorima na početku priprema za novu sezonu u ponedjeljak od 19 sati i provjeri svoje nogometne vještine na manifestaciji Open football day'', poručili su iz kluba.

Juniori HŠK Zrinjski natječu se u Premijer Ligi BiH U-19. U prošloj sezoni Premijer Lige BiH U-19 zauzeli su drugo mjesto s bodom zaostatka za vodećim FK Željezničarom, dok su u sezoni 18./19. osvojili prvo mjesto i tako izborili plasman u Ligu prvaka za mlade, gdje su u drugom kolu poraženi od FC Midtyllanda.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Manifestacija "Open football day" traje do 19. jula, priopćeno je iz kluba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi