Koliko vrijedi Dani Olmo: Bjelica nakon Benfice istakao nestvarnu cifru!

Bacio u sjenu zvijezde portugalskog tima

Koliko vrijedi Dani Olmo: Bjelica nakon Benfice istakao nestvarnu cifru!

Samir Mlaćo

Dinamo je sinoć nastavio sa sjajnim igrama u Evropi. Zagrebčani su sa minimalnih 1:0 savladali na prepunom Maksimiru Benficu i sada imaju realne šanse da izbore prolaz dalje.

Bruno Petković je bio junak Modrih, a sjajnu partiju pružio je i mladi Španjolac Dani Olmo koji je briljirao.

Benfikino čudo o djeteta Joa Felix koji je navodno na meti Juventusa pao je u potpuno drugi dan. Stara dama za ovog nogometaša nudi 120 miliona eura, a trener Dinama Nenad Bjelica otvoreno je govorio o Felixu i Daniju Olmu.

"Već sam prije rekao, da Dani Olmo igra u Benfici, imao bi barem istu cijenu kao taj Joao Felix. To je igrač koji se razvija i koji ima iznimnu vrijednost", kazao je Bjelica.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Na Olmu je napravljen i jedanaesterac, a Dinamo će trebati pravo čudo da na ljeto zadrži ovog nogometaša. Za njegove usluge zainteresirana je Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen..

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi