Koljić je sinoć sigurno u sebi pomislio: Pa, ovo nisam vidio ni u Premijer ligi...
Foto: Screenshot

Sve osim travnjaka

Koljić je sinoć sigurno u sebi pomislio: Pa, ovo nisam vidio ni u Premijer ligi...

Elvir Koljić nije imao sreće, pa je svoju epizodu u poljskom Lechu morao skratiti zbog povrede. Vratio se u Krupu, fenomenalno počeo ovu sezonu i realizovao novi transfer.

Stameni bh. napadač je prešao u rumunsku Craiovu i sjajne partije iz našeg šampionata prenio i na rumunski. Ali i Kup Rumunije.

Sinoć je Koljić ušao sa klupe u meču četvrtfinala Kupa Rumunije i u drugoj minuti sudijske nadoknade postavio konačnih 0:3 za svoju Craiovu - u duelu sa Miercurea Ciucom.

Tako je Craiova izbacila rumunskog niželigaša na gostovanju na istoku Transilvanije, ali Koljiću i družini sigurno nije bilo lagano - zbog terena.

Naime, travnjak stadiona na kojem je Miercurea Ciucom ugostio Craiovu bio je u užasnom stanju za sinoćnji duel Kupa Rumunije.

Igrač, treneri i navijači se često znaju žaliti na loše terene i uslove u bh. fudbalu, ali ovakvi tereni su rijetki i u našoj zemlji...

Top Komentari

MLADOST
2. liga, igra 2. ligu Rumunije.
0 0
ArminA
Glupsoni 3 liga Rumunije i Premijer liga ,jeste vi normalni sta poredite?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi