Koljić otkrio kojeg bh. fudbalera pokušava kopirati
Foto: Universitatea Craiova

Ide mu odlično u Rumuniji

Koljić otkrio kojeg bh. fudbalera pokušava kopirati

Elvir Koljić i ove sezone briljira u dresu rumunske Craiove.

Golovi koje bh. napadač postiže iz kola u kolo doveli su Craiovu na korak od titule, a zbog sjajnih igara na kraju je dobio i novi, bogatiji, ugovor. 

Ovih dana Koljić je dao intervju za medije u Rumuniji u kojem je otkrio da uživa u Craiovi koja živi fudbal, govorio je i o tome s kojim se saigračem najbolje slaže, a jedno od pitanja odnosilo se i na uzora.

Kao najboljeg bh. fudbalera Koljić je izdvojio - Edina Džeku.

"Bez oklijevanja to je Džeko. Mi smo saigrači u reprezentaciji BiH, trudim se pokupiti što više njegovih kvaliteta jer to je nevjerovatan igrač. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo vidjeti u reprezentaciji", kazao je Koljić.

A s obzirom na partije koje pruža, za očekivati je da bi se mogao naći na sljedećem spisku selektora Dušana Bajevića.

Top Komentari

TiTu
Kolja je kompletan igrac bas kao i Dzeko . Volio bih ih vidjeti jednom u tandemu ,tesko bi bilo stoperima cuvati takva dva igraca .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi