Kad je zdrav, nema konkurenciju: Elvir Koljić ponovo zablistao u Rumuniji

Gol i asistencija bh. napadača

Kad je zdrav, nema konkurenciju: Elvir Koljić ponovo zablistao u Rumuniji

E. Ganibegović

Craiova je sinoć uvjerljivom pobjedom od 0:3 kod Filiasija izborila polufinale Kupa Rumunije.

Svoj show imao je povremeni bh. reprezentativac Elvir Koljić. Najprije je bivši igrač Krupe postigao gol u 24. minuti, a onda i asistirao Ivanu za 0:2 pet minuta kasnije.

Igru je napustio na poluvremenu utakmice, a umjesto njega na teren je ušao Gustavo, koji je u 63. minuti postavio konačan rezultat.

Povremeni Zmaj kroz cijelu karijeru muku muči s povredama, a nisu ga zaobišle ni ove sezone. Tako mu je ovo tek treći gol u svim takmičenjima ove sezone na 19 utakmica.

Top Komentari

King_Kenny
...upropastio ga je onaj majmun,covjek je rasturao,bio spreman da u reprezentaciji bude konkurencija Dzeki,ali na kraju nista od njega.
3 0
Bhf111
Isto kao Ibisevic, do povrede rasturao poslije skroz drugi igrac, kao nekad Eduardo da silva. Ali jos je mlad, mozda se vrati na svoje
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi