Koljić se oporavio od povrede

Vratio se normalnim treninzima

Koljić se oporavio od povrede

Bh. napadač Elvir Koljić vratio se treninzima Craiove nakon dužeg odsustva.

Fudbaler kojeg je Robert Prosinečki pozivao u reprezentaciju BiH 'out' je od oktobra i meča s Voluntarijem na kojem je pokušao loptu šutirati škaricama, a umjesto da zabije gol, na kraju je nezgodno pao i povrijedio se.

Mediji iz Rumunije javljaju kako se Koljić u međuvremenu oporavio i da danas sa Craiovom trenira punim intenzitetom, a vrlo lako mogao bi zaigrati i u narednim prijateljskim utakmicama u Turskoj, gdje je s ekipom trenutno na pripremama.

"I ukoliko dobije priliku za igru, to će biti veoma mala minutaža", pišu Rumuni.

U Craiovi, opravdano, strahuju da se Koljić ne bi ponovo povrijedio i stoga niko u klubu ne želi da silom prilika ponovo počne igrati.

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
2 0
Adnanos
Jest mi zao ovog momka. Ako on ostane zdrav ja cu biti sokiran. Nije normalno koliko se povrijedjuje.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi