Oglasio se i trener Craiove: Kada su velike svote novca u pitanju, igrač mora otići

Koljić na meti Dinama Kijev

Oglasio se i trener Craiove: Kada su velike svote novca u pitanju, igrač mora otići

A. Beganović

Kao grom iz vedra neba u Rumuniji je prije nekoliko sati odjeknula informacija da bi bosanskohercegovački napadač Craiove, Elvir Koljić, mogao pojačati Dinamo Kijev i to u transferu vrijednom 10 miliona eura.

Elvir Koljić pruža fenomenalne partije u rumunskom prvenstvu. U pet kola postigao je šest golova i nalazi se na čelu liste strijelaca pa ne čudi što ga prekaljeni trenerski mag Mircea Lucesku želi dovesti u Dinamo Kijev.

Njegovim odlaskom Craiova bi bila znantno oslabljena, a po pitanju transfera oglasio se i trener ovog tima, italijanski stručnjak, Cristiano Bergodi.

"Elvir Koljić je po mom mišljenju najbolji napadač u Rumuniji. Nadam se da će ovo biti važna sezona za njega, već je eksplodirao. Počeo je vrlo dobro, ima i malo sreće, a tim mu pomaže, gura ga u prilike koje on koristi", za rumunske medije je izjavio Bergodi.

"Kada je riječ o velikim svotama novca, igrač mora otići, ali ništa trenutno ne znam o njegovom prelasku u Dinamo Kijev", dodao je italijanski stručnjak.

Top Komentari

efs
a nije ga Bajević pozvao?
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi