Koljić u sjajnoj formi: Kada ne zabija, onda asistira
Koljić je u redove ovog rumunskog prvoligaša stigao na početku sezone iz Krupe, gdje je također pružao fenomenalne partije

Upisao asistenciju u Kupu Rumunije

Koljić u sjajnoj formi: Kada ne zabija, onda asistira

U Rumuniji ništa novo. Elvir Koljić nastavlja briljirati u dresu Craiove, a novu sjajnu partiju pružio je večeras u Kupu Rumunije protiv Turnu Magurelea.

Kako se radi o niželigašu, očekivalo se da će Craiova na kraju upisati ubjedljiv trijumf, što se i dogodilo (4:1), a doprinos pobjedi dao je i ovoga puta sjajni bh. napadač.

Iznenađujuće Turnu Magurel je na poluvremenu vodio s minimalnih 1:0, no u nastavku gosti su ubacili u brzinu više, te s četiri pogotka u potpunosti preokrenuli rezultat.

Pogađali su redom Donkor, Bancu, Burlacu, da bi dvije minute prije kraja utakmice Koljić, koji je ušao u drugom poluvremenu, asistirao Cicaldau za konačnih 4:1.

Uz asistenciju u Kupu Rumunije, vrijedi istaknuti kako je Koljić u prvenstvu na sedam odigranih utakmica već postigao sedam pogodaka. Impresivna statistika...

Top Komentari

ArminA
Ma momak moze da cuda radi ,ali poziva nema pa nema .Zasluzuje da bude ispred svih odma iza Dzeke ...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi