Dvije godine je velika nogometna zvijezda zavlačila studenticu, otkrila ga fotografija ispod tuša

Nevjerovatna priča

Dvije godine je velika nogometna zvijezda zavlačila studenticu, otkrila ga fotografija ispod tuša

Edmir Škorić

Kolo Toure, brat poznatijeg Yaye Tourea, imao je priliku da igra u Engleskoj za tri velika kluba - Arsenal, Manchester City i Liverpool. Posljednji angažman imao je u Celticu gdje se i oprostio od nogometa 2017. godine.

Trenutno radi kao trener u Wiganu, ali za njega se veže jedna od najluđih priča kada govorimo o nogometašima i njihovim ljubavnim životima.

Naime, čak dvije godine je nekadašnji defanzivac Manchester Cityja vodio tajni dvostruki život. Iako je stekao status nogometne zvijezde nakon dolaska u Evropu, Toure je upoznao tadašnju studenticu i manekenkom Kessel Kasuisyo.

I dok je planirao da oženi svoju pravu ljubav, istovremeno mu se dopala avantura sa Kessel, te joj se predstavio kao prodavač polovnih automobila iz Gane.

On je djevojku koja je imala 22 godine upoznao u noćnom klubu u Manchesteru. Razmijenili su brojeve, a onda joj je rekao da mu je pravo ime Francois.

Kessel je dvije godine bila djevojka nogometne zvijezde, a nije znala ko je on

Sakrivao je svoje pravo ime i svoje pravo zanimanje, a mlada dama dvije godine nije ni posumnjala u njegove laži. Bilo joj je čudno što je prodavač automobila imao toliko novca da joj sve obezbijedi, ali slijepo je vjerovala u sve.

Oglasi

Sve to vrijeme Kolo je bio zaručen, a tokom afere oženio je svoju sada već bivšu ženu Awo Toure. Kolo, iznimno omiljen igrač Obale Slonovače, nijekao je čitavu aferu, a na kraju mu se sve obilo o glavu jer su ga obje dame ostavile.

Kessel je kasnije ispričala da mu je na početku njihove avanture govorila da joj izgleda poznato, ali Kolo Toure je uporno tvrdio da je prodavač polovnih vozila koji je došao iz Gane u Manchester da radi.

U izvedbi dostojnoj Oscara, Toure kleči na koljenu s dijamantnim prstenom, izjavljujući svoju ljubav lijepoj Kessel. A kad nestane na nekoliko mjeseci, i za to ima objašnjenje. Kolo tvrdi da se vratio u Ganu i šibao polovne Range Rovere, ali stvarnost je malo drugačija. Bio je u Obali Slonovače kako bi se oženio se svojom pravom ženom.

Navodno ju je odbio upoznati sa svojom porodicom pod izlikom da to nije u skladu s muslimanskim običajima. Kako bi ostao incognito i sakrio svoj identitet kad je izlazio s dragom, nosio je sunčane naočale.

Oglasi

"Bila sam shrvana. Na nekim fotografijama njegovog vjenčanja, on plače dok je nekoliko sedmica prije bio u mom krevetu. Dvije ili tri sedmice kasnije, još uvijek je bio u mojoj kući. U sedmici u kojoj se oženio nazvao me da mi kaže da se vraća u Afriku kako bi prodao dva automobila. Nakon toga shvaćam da je njegovo čudno ponašanje povezano s njegovim dvostrukim životom", nastavlja ona.

I kako ga je na kraju otkrila?

Uvijek je zabranjivao da ga fotografiše, upravo iz razloga da ne bi razotkrila o kome se radi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, djevojka je jednom prilikom Tourea krišom slikala dok je virio ispod tuša, te je sliku pokazala prijateljici, a ova prepoznaje o kome se radi i govori joj da gugla "Kolo Toure". Bio je to kraj za Francoisa, lažova kojem je potom sve propalo.

Top Komentari

stranputica
Ma glupan, pored toliko para nije uspio ubijediti trebu da mu bude ljubavnica....
0 0
E.Car
Svaka čast Kolo Ture, to je sposobnost!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi