Kolobara donio tri boda Zrinjskom na Tušnju
Mostarci odnose tri boda sa Tušnja

Premijer liga BiH za pionire

Kolobara donio tri boda Zrinjskom na Tušnju

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U 23.kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire na Tušnju su se sastale domaća ekipa Slobode i gosti ekipa Zrinjskog iz Mostara. U jednoj zanimljivoj utakmici slavili su gosti iz Mostara rezultatom 0:1(0:0).

U prvom poluvremenu i jedna i druga ekipa igrale su otvoreno. Vrijedno spomena je svakako penal za domaće fudbalere koji nije iskoristio kapiten Slobode Eldar Mehmedović. Tačnije golman ekipe iz Mostara sjajno je intervenirao.

Do kraja prvog poluvremena viđeno je još prilika sa obije strane međutim rezultat je ostao 0:0.

U drugom poluvremenu fudbaleri Slobode su napadali sve više, međutim nisu iskoristili svoje prilike. Kazna je stigla domaće fudbalere u 67.minuti kada je rezervista Mostaraca Mateo Kolobara postigao gol za 1:0.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Do kraja se rezultat nije mijenjao i gosti iz Mostara ostvaruju veliku pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi