Kombinovana ekipa Čelika deklasirala Novi Travnik u prijateljskom meču
Kolić je danas postigao gol u prvom poluvremenu, dok su njegovi saigraći u drugom dijelu do vrha napunili mrežu gostiju iz Novog Travnika

Prijateljska utakmica zatvorenog tipa na Kamberovića polju

Kombinovana ekipa Čelika deklasirala Novi Travnik u prijateljskom meču

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Kombinovane ekipe Čelika i Novog Travnika danas su na Kamberovića polju odigrali prijateljski meč koji je bio zatvorenog tipa ,a visoku pobjedu ostvarili su Zeničani rezultatom 7:0.

NK Čelik trenutno je prvoplasirani tim Druge lige FBiH, grupa "Centar", dok je Novi Travnik trenutno na 11 mjestu Druge lige FBiH, grupa "Zapad". Treneri ovih ekipa iskoristili su priliku da danas daju šansu igračima koji su manje igrali u ovoj sezoni, a posebno domaćin je ovom meču dao šansu sedmorici juniora, koji su danas imali priliku da se pokažu i dokažu.

Prvo poluvrijeme riješeno je 2:0 u korist Čelika, a golove su postigli Jašarević i Kolić. U drugom šansu uz veliki broj izmjena, Zeničani su do vrha napunili mrežu gostiju. Pogađali su Babić, Durmiš, Džaferović, te u dva navrata Ahmetspahić. Na kraju je bilo konačnih 7:0 za nogometaše Čelika.

Svakako je ovo bila prilika da treneri vide s čime raspolažu za naredni period. U posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva u Drugoj ligi FBiH, grupa "Centar", nogometaši Čelika u subotu će u Vogošći gostovati kod ekipe Unisa, gdje žele pobjedom ovjeriti jesenju titulu.

S druge strane Novi Travnik će u okviru posljednjeg kola prvog dijela sezone u Drugoj ligi FBiH, grupa "Zapad" na svome terenu dočekati tim Viteza iz Bužima, te će eventualnom pobjedom imati priliku sezonu završiti u sredini tabele.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi