Komedija na meču Getafe - Ajax

Šta se dešavalo?

Komedija na meču Getafe - Ajax

E. Škorić

Getafe je sinoć u meču šesnaestine finala Europa lige savladao Ajax s 2:0.

Pomalo iznenađujući rezultat u madridskom predgrađu, a Deyverson i Kenedy su sa dva gola doveli Amsterdamce u tešku poziciju.

Ono što je zanimljivo, meč na Coliseum Alfonso Perezu obilježili su brojni prekršaji i pokušaji domaćih da uštede na vremenu, što im je očigledno na kraju i pomoglo da ostvare zacrtani cilj.

Pomalo je nevjerovatan podatak da je tokom meča lotpa u igri bila svega 42 minute i 36 sekundi, što je zaista nezabilježeno u svijetu nogometa.

Ajaxov napadač Ryan Babel bio je toliko isfrustriran da je u jednom trenutku odglumio pad i povredu, narugavši se igraču Getafea.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Promo

Top Komentari

burazengija
Klasicni debil,udari covjeka i onda se pravi glupav..
0 1
SrcuDragaBojaPlava
Hahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi