Komična situacija na treningu Zenita

Napadača zaustavila - lutka

Komična situacija na treningu Zenita

Komična situacija dogodila se na jednom od treninga Zenita iz St. Petersburga pred meč s Fenerom.

Prvi susret odigran u Turskoj završen je rezultatom 1:0 u korist domaćih, međutim Rusi ne gube nade u prolaz, a da u timu vlada vrlo dobra atmosfera moglo se vidjeti i prema dešavanjima na treningu.

Naime, kamera koja prati trenažni proces tima iz St. Petersburga zabilježila je zanimljivu situaciju. Dok su ostali igrači na terenu sprovodili u djelo ono što je pred njih stavio trener, 27-godišnji Anton Zabolotny je u želji da stigne na centaršut u trku udario u lutku, odnosno prepreku, i pao na - nos.

Sve to je izazvalo salve smijeha. Igrači su doslovno od smijeha padali po terenu, a neki su se i hvatali za glavu.

Zabolotnyju ništa bolje ne ide ni kada su utakmice u pitanju. Na 11 nastupa u ruskom prvenstvu dosad nije zabilježio nijedan gol...

View this post on Instagram

#manequinchallenge 2019 #манекенчеллендж 😂😂🤣

A post shared by zenit_spb (@zenit_spb) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije