Komično ili sumnjivo? Italija već bruji o ovom autogolu

Palermo poveo na krajnje čudan način

Komično ili sumnjivo? Italija već bruji o ovom autogolu

Teme:

Večeras su na rasporedu utakmice 18. kola italijanske Serije B, koje je za sada u potpunosti u znaku golmana Ascolija Filippa Perucchinija.

U susretu sa Palermom, Perucchini je primio loptu pred svojim golom i onda se počeo poigravati s loptom. U jednom trenutku se okrenuo prema golu, spetljao se i gotovo ušetao u gol na opće iznenađenje svih na stadionu.

Ovaj sumnjivi autogol brzo je postao sportska tema večeri u Italiji. Dok jedni opravdavaju golmana, drugi smatraju da ovo nisu "čista posla".

Prosudite sami...

Promo

Top Komentari

Palermo - Sicilija, mafija dobra platila golmana za ovaj gol, u Italiji kad je nogomet - fudbal u pitanju nista nije slucajno.
3 0
a.sijak1
Ajmo rec slucajno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi