Kompany je bio vrlo sretan zbog pobjede, a onda mu je jedna sitnica uskratila slavlje

Morao na doping test

Kompany je bio vrlo sretan zbog pobjede, a onda mu je jedna sitnica uskratila slavlje

Defanzivac Manchester Cityja Vincent Kompany postigao je sinoć jedan od najbitnijih golova u karijeri.

Njegov tim je pobijedio Leicester City sa 1:0 u susretu 36. kola Premiershipa, a Kompany je postigao fantastičan pogodak sa oko 20 metara.

Nakon meča je pustio i poneku suzu radosnicu, ali njegovo slavlje nije trajalo baš dugo jer je morao ići na doping testiranje.

On i još nekoliko fudbalera su pozvani u posebnu prostoriju kako bi dali uzorak za doping test pa je to sigurno malo uskratilo slavlje Kompanyja koji je bio vrlo sretan zbog pobjede.

Naravno, ono pravo slavlje što se Građana tiče uslijedit će u nedjelju ukoliko ekipa pobijedi u gostima Brighton i osvoji titulu.

Kompany: Svi su govorili "ne pucaj, ne pucaj" i to me iritiralo

Kapiten Građana je nakon meča otkrio šta ga je podstaklo da uputi udarac iz velike udaljenosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Danas sam bio malo frustriran jer su svi govorili da ne puca. Stvarno sam to čuo i iritiralo me. Mislio sam si, nisam dogurao ovako daleko u karijeri da bi mi mladi igrači govorili kada da šutiram", izjavio je Kompany.

"Ne, to nije istina. Izvini, Vinny, ali to stvarno nije istina", izjavio je Bernardo Silva nakon meča, komentarišavši pogodak Belgijanca.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi