Kompany organizator svega: Džeko ponovo oblači dres Manchester Cityja!

Dijamant ponovo na Etihadu

Kompany organizator svega: Džeko ponovo oblači dres Manchester Cityja!

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko vratit će se na Etihad.

Kako danas prenose otočki mediji, defanzivac Manchester Cityja Vincent Kompany planira u septembru mjesecu napraviti počasnu utakmicu za sebe povodom 11 godina u klubu, a tom prilikom će okupiti neke legende.

Belgijanac namjerava povodom te utakmice na Etihad vratiti legende koje su sa Cityjem osvojile titulu u sezoni 2011/12, a među njima su Samir Nasri, Joe Hart, Mario Balotelli i Edin Džeko.

Kompany je dao zanimljivu izjavu ovim povodom.

"Vi kažete da će sve biti organizovano zbog mene, ali ako Mario (Balotelli) dođe, bit će sve zbog njega", poručio je šaljivim tonom Kompany u razgovoru za Manchester Evening News.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kapiten Manchester Cityja još nije objavio ko će biti protivnik njemu i legendama ove ekipe u pomenutom meču.

Inače, dodajmo i to da je Kompany u City stigao na ljeto 2008. godine iz Hamburga, a od tada je u dresu Građana samo u ligi odigrao preko 250 utakmica.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi