Konačno: Bojinov napustio Rijeku i odmah efektno pogodio
Foto: Screenshot

Sjajan debi u novom klubu

Konačno: Bojinov napustio Rijeku i odmah efektno pogodio

Iskusni Valeri Bojinov je u februaru stigao, nakon epizode za zaobrav u Švicarskoj, u Rijeku kao jedno od najzvučnijih pojačanja ovog kluba u skorijoj historiji.

Iako su bili zabrinuti za njegovo fizičko stanje i spremnost, u Rijeci su mu odlučili dati ugovor, ali mu nisu odlučili dati priliku za igru.

Iskusni Bugarin je bio u drugom planu, pa je prije nekoliko dana i zvanično napustio Rijeku i krenuo put rodne Bugarske.

Nekadašnji napadač Juventusa, Manchester Cityja i Sportinga je popitsao za Botev Vratsa, a danas je u remiju (1:1) svoje nove ekipe sa Bistritsom upisao svoj debi.

Svoj debi je začinio i efektnim golom kojim je prekinuo goleterski post koji je trajao 490 dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti