Konačno dobre vijesti za Barcelonu

Jordi Alba se vratio treninzima

Konačno dobre vijesti za Barcelonu

Barcelona ima velikih problema sa povrijeđenim igračima, prije svega u napadu, pa je zbog toga LaLiga Kataloncima dopustila i naknadni transfer Martina Braithwaitea.

Međutim, velike probleme je Barci zadala i povreda Jordija Albe - iskusnog lijevog beka.

Sada je pred Barcelonom drugi ovosezonski El Clasico, duel sa Real Madridom na Bernabeu, a za trenera Quiquea Setiena stižu odlične vijesti.

Naime, španski mediji pišu da se Jordi Alba vratio treninzima sa ekipom, pa bi uskoro mogao biti spreman za povratak na teren.

Još uvijek nema informacija da li će biti spreman za El Clasico, ali šansa da se nađe u rosteru za veliki derbi sigurno postoji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Jordi Alba je zbog povrede zadnje lože bio van stroja protekle dvije sedmice.

Podsjetimo, duel Real Madrida i Barcelone (26. kolo LaLige) se igra u nedjelju od 21:00h.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi