Konačno dobre vijesti za Juventus

Dybala se vraća u tim

Konačno dobre vijesti za Juventus

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa doživjeli su jučer težak poraz na gostovanju protiv Genove (3:1) u okviru 14. kola Serije A.

Stara dama priredila je jučer neugodno iznenađenje za svoje navijače teškim porazom od Genove. Allegri je i u ovom susretu bio bez nekoliko važnih igrača koji su van teren zbog povreda. Najviše se čeka povratak argentinskog napadača Paula Dybale.

Nakon što se Argetinac povrijedio tako je i počeo pad forme Juventusa. Ipak, dobre vijesti za navijače Stare dame su da bi se argentinski napadač u tim mogao vratiti već ovog vikenda.

Juventus igra protiv Atalante koja se nalazi u nevjerovatnoj formi. Allegri je bio primoran igrati u napadu s Mandžukićem, a šansu je dobio i tinejdžer Kean. Ipak, nakon što se Higuain opravio očekuje se i povratak Dybale, te ostaje nada navijača da će Juve ponovo zaigrati u dobroj formi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije