Konačno dobre vijesti za Milan
Musacchio i Romagnoli se vraćaju, pa će biti spremni za naredni prvenstveni meč protiv Bologne

Gattuso može odahnuti

Konačno dobre vijesti za Milan

E. Škorić

Velikih problema ove sezone ima trener Milana Gennaro Gattuso zbog brojnih povreda igrača.

Gattuso je dobar dio dosadašnjeg dijela sezone u ogromnim problemima, pošto je nekoliko bitnih igrača Milana doživjelo ozbiljne povrede, a najviše trpi zadnja linija.

Stoperski tandem Alessio Romagnoli i Mateo Musacchio već neko vrijeme je van stroja, no posljednje informacije su optimistične i Gattuso konačno može da malo odahne.

Za duel narednog kola protiv Bologne Milanov trener će vjerovatno moći da računa na Musacchia i Romagnolija. Dobra stvar je i povratak Contija, desnog beka koji je odavno van stroja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije su na stoperu igrali Zapata, pa i desni bek Abate, ali i u takvim okolnostima su Rossoneri uspjeli da zabilježe neke dobre rezultate i da dođu do četvrte pozicije u Seriji A.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi