Super Mario u Rumuniji: Balotelli pred transferom kojeg niko nije mogao ni sanjati

Sigurno napušta Bresciju

Super Mario u Rumuniji: Balotelli pred transferom kojeg niko nije mogao ni sanjati

E. Čaušević

Italijanski fudbaler Mario Balotelli pred početak prošle sezone stigao je kao veliko pojačanje u Bresciju, ali se na kraju pokazao kao totalni promašaj.

Super Mario je u Bresciju stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Marseilleom. Od njega se očekivalo da bude veliko pojačanje za povratnika u Seriji A, ali se to nije desilo jer Balotelli ponovo nije mogao bez skandala.

On je otpisan još prije dva mjeseca zbog svađe s čelnicima kluba, te će uskoro postati slobodan igrač. Brescia je u međuvremenu ispala iz Serije A nakon samo jedne sezone u kojoj je Balotelli na 19 mečeva postigao tek pet golova.

Već neko vrijeme špekuliše se o tome gdje će ovaj 29-godišnji napadač nastaviti svoju karijeru, a italijanski mediji pišu da je na pragu transfera kojeg niko nije mogao ni očekivati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tuttosport objavio je sinoć da Balotelli pregovara s rumunskim Clujom i da su velike šanse da tamo nastavi svoju karijeru. Da je neko prije nekoliko mjeseci rekao da bi Balotelli mogao zaigrati u Rumuniji sigurno da mu niko ne bi vjerovao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi