Konačno je spreman: Pogledajte fascinantan novi stadion Tottenhama

Uskoro zvanično otvorenje

Konačno je spreman: Pogledajte fascinantan novi stadion Tottenhama

E. Čaušević

Tottenham ove sezone ima ogromne muke zbog novog stadiona koji je trebao biti otvoren još početkom sezone.

Međutim, radovi su se odužili duže nego što je iko zamišljao, ali čini se da će Tottenham ove sezone ipak zaigrati na novom stadionu. Otvorenje se planira za početak aprila i čini se da je konačno sve spremno.

Londonski klub je potvrdio da su sve sitne greškice koje su bile tokom radova sada popravljene, te da je stadion u potpunosti spreman da organizuje utakmicu.

Engleski mediji sinoć su išli u obilazak novog Tottenhamovog stadiona koji izgleda zaista fantastično. U videoprilogu ispod možete pogledati kako izgleda stadion s vanjske strane, dok je unutrašnjost nešto što će vam sigurno oduzeti dah.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

SakeArsenal
Emirates bolji 10 puta
1 5
Alkma
Za milion godina u nasem fudbalu ovako nesto nece biti glupost je pricati bilo sta i nalaziti mane ovakmom stadionu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi