Konačno jedna "tradicionalna" fudbalska vijest: Bayer ozvaničio pojačanje!

Ugovor je već potpisan

Konačno jedna "tradicionalna" fudbalska vijest: Bayer ozvaničio pojačanje! · Zvanično

Vijesti o završenim transferima i drugim uobičajenim "fudbalskim stvarima" u posljednje vrijeme je bilo jako malo, gotovo nikako.

Naravno, razlog je panedemija novog koronavirusa koja je zaustavila fudbal u Evropi i okupirala pažnju čitavog svijeta.

Uglavnom možemo gledati, slušati i čitati o načinima borbe sportskih radnika sa novim virusom, planovima i predviđanjima za nastavak takmičenja, prijedlozima mjera pomoći i slično.

Međutim, Bayer Leverkusen je u jeku pandemije i u vremenu kada se još ne zna kada će se Bundesliga nastaviti, nastavio brinuti za svoje poslove.

Popularni Apotekari su danas potvrdili transfer novog igrača. Naravno, pojačanje će se pridružiti Bayeru pred početak naredne sezone.

Naime, Bayer je na zvaničnoj stranici potvrdio realizaciju transfera golmana Lennarta Grilla.

Talentovani 21-godišnji čuvar mreže je već neko vrijeme bio želja Bayera, a u Leverkusen će stići iz Kaiserslauterna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Grill je već potpisao ugovor koji ga sa Bayerom veže do 2024. godine.

Riječ je o velikom golmanskom talentu koji je nastupao za sve omladinske selekcije Njemačke, a Grill će naredne sezone dobiti šansu okušati se i u Bundesligi. Naravno, morat će se izboriti za minutažu pošto je jedinica Apotekara iskusni Hradecky.

Top Komentari

Leo
I u vijesti koja nije o koroni mora se naznačiti da nije o koroni XD
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi