Konačno lijepe vijesti i za Renata Sanchesa
Foto: EPA

Veznjak se dobro oporavlja

Konačno lijepe vijesti i za Renata Sanchesa

M. Šljivak

Portugalac Renato Sanches konačno je saznao i lijepe vijesti.

Mladi Portugalac se nije najbolje snašao ni u dresu Swanseaja. Igrao je veoma slabo, a zatim je i doživio povredu koja ga je odvojila od terena.

Ipak, saznao je 20-godišnji veznjak i lijepe vijesti. Oporavak od povrede će trajati znatno manje od očekivanog i uskoro bismo ga ponovo mogli vidjeti na terenu.

"Njegov napredak je izuzetan. Na početku se činilo kako će pauza biti dugotrajna, ali vjerujem da bi se ovakvim tempom oporavka mogao vratiti već narednog mjeseca. Vjerovatno će tako biti", rekao je Carlos Carvahal, menadžer Swanseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo su svakako lijepe vijesti za mladog Portugalca koji je imao teške dvije sezone, prvo u Bayernu, a sada i u redovima velškog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi