Težek udarac za Swansea: Bony i Fer izgubljeni do kraja sezone

Carvalhal u velikim problemima

Težek udarac za Swansea: Bony i Fer izgubljeni do kraja sezone

Swansea je izuzetno loše počeo tekuću sezonu u Premier ligi, a kada se učinilo da Labudovi konačno pronalaze formu, uslijedio je težak udarac za ekipu Carlosa Carvalhala.

U posljednjih pet susreta engleskog šampionata Swansea je poražen samo jednom, te je došao do 17. mjesta iako ima isti broj bodova (24) kao Stoke i Huddersfield koji se i dalje nalaze u opasnoj zoni.

Labudovi su u subotu uspjeli izvući bod sa teškog gostovanja Leicesteru, ali su na ovom susretu pretrpili težak udarac s obzirom da su ostali bez dva bitna igrača, i to do kraja sezone.

Protiv Lisica je tako tešku povredu ligamenata koljena doživio Wilfired Bony, dok je Leroy Fer pokidao Ahilovu tetivu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon povreda dvojice igrača iz Swanseaja su se oglasili sa saopštenjem da će i Fer i Bony morati biti operisani, te da je za njih sezona završena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije