Konačno malo radosti za Begovića u Chelseaju

Zanimljiva fotografija

Konačno malo radosti za Begovića u Chelseaju

Fudbaleri Chelseaja su se proteklih dana vrijedno pripremali za nadolazeću utakmicu protiv Swanseaja.

Utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 16 sati, a današnji dan su fudbaleri Guusa Hiddinka iskoristili kako bi odigrali test utakmicu.

Holandski stručnjak je podijelio svoje fudbalere u dvije ekipe, a na kraju je pobjedu odnio tim u kojem su bili Eden Hazard, Radamel Falcao, Cesc Fabregas, ali i naš Asmir Begović, koji je konačno imao razloga za radost, obzirom da je oporavkom Courtoisa i posebno dolaskom Hiddinka pao u potpuno drugi plan.

Fotografija pobjedničke ekipe osvanula je na zvaničnoj Facebook stranici Chelseaja, a na njoj možemo vidjeti da među fudbalerima Plavaca vlada dobra i opuštena atmosfera.

The winning side in training today!

Potražite više informacija na temu Premier league:

Posted by Chelsea Football Club on Friday, 8 April 2016

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi