Konačno otkriveno zašto je Lukaku imao problema s viškom kilograma u Manchester Unitedu

Veliki propust doktora s Old Trafforda

Konačno otkriveno zašto je Lukaku imao problema s viškom kilograma u Manchester Unitedu

E. Čaušević

Romelu Lukaku je pred početak ove sezone stigao u Inter iz Manchester Uniteda za 65 miliona eura i to se pokazao kao pun pogodak kluba s Meazze.

Lukaku je prošle sezone bio jedan od najlošijih u ekipi Manchester Uniteda, te mnogi nisu mogli shvatiti šta mu se dešava. No, nakon što je Belgijanac došao u Inter u potpunosti se preporodio i trenutno igra u životnoj formi.

Ovaj 26-godišnji napadač je u dosadašnjem dijelu sezone za Inter odigrao 30 mečeva u svim takmičenjima i dao je čak 21 gol. Zbog toga je još veća misterija šta mu se to dešavalo dok je nastupao u dresu Uniteda.

No, prema pisanju engleskih medija čini se da je ta misterija riješena. Lukaku je u Unitedu imao velikih problema sa viškom kilograma, a to je brzo riješio u Interu nakon što je napravio ljekarske preglede.

U Interu su shvatili da on ima određenih problema sa probavnim sistemom zbog čega se debljao više od planiranog. Nakon što su mu pronašli pravu terapiju Lukaku je za kratko vrijeme došao na odgovarajuću kilažu, a koliko mu je to olakšalo stvari najbolje pokazuju njegove igre.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Telegraph piše da je Lukaku probleme s probavnim sistemom imao već nekoliko godina, te da je zbog toga u Unitedu uvijek imao višak kilograma. No, to doktori na Old Traffordu nisu otkrili, pa čak ni posumnjali da nešto nije ok.

Zbog toga Lukaku nije bio u stanju da pruži svoj maksimum na terenu, a kada su mu ljekari Intera riješili problem jednostavno se preporodio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Skandi
Jos ako je istina......?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi