Eriksen oduševljen derbijem Della Madonnina: Ovoga nema u Engleskoj...

Danac odigrao prvi milanski derbi

Eriksen oduševljen derbijem Della Madonnina: Ovoga nema u Engleskoj...

Danski fudbaler Christian Eriksen oduševljen je atmosferom iz susreta Intera i Milana. 

Podsjetimo, milanski timovi sinoć su odigrali derbi Della Madonnina u kojem je nakon fantastičnih 90 minuta slavio Inter sa 4:2.

Eriksen je u igru ušao u drugom poluvremenu a nakon meča poručio je kako ovakve atmosfere nema u Engleskoj gdje je ranije igrao...

"Pitao sam se što je ovo... Bilo je nevjerojatno iskustvo, nešto čega nema u Premierligi", kazao je Eriksen i dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Navijači su pripremili spektakularnu koreografiju kojom su prekrili cijelu jednu tribinu. Toga nema u Engleskoj, dijelom i zato što im to nije dopušteno. Ovdje stvarno osjećate da vas navijači guraju još od trenutka kad klupski autobus stigne pred stadion. Lupaju po vozilu, osjećate njihovu strast i koliko im je ta utakmica važna."

Inače, Inter je nakon sinoćnje pobjede preošao na lidersku poziciju u Seriji A jer ima bolju gol razliku od Juventusa koji također ima 54 osvojena boda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kimi.R.
A nema niko još da te " razvali " kao Liverpool i spraši kao što je M.City znao ali polako. E čuj Erksena ko da nikada nije igrao van Engleske u LP? Polako Danac ko visoko leti nisko pada.
3 7
GigantMostarski
Igro u Tottenhamu i misli dozivit ce neki djelic atmosfere. Bolju bi dozivio da je igro u Leedsu ili Aston Vili.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi