21

Komentari (21)

Twista
Naslov dominira...postoji li lektor ili nesto slicno, neko ko kontrolise ovo? Mislim da fali “kao”...
GAAzIJaaaA
56SENAL, je ipak VELIKAN, ali samo na ovom portalu, tu ima najvise komentara na tekstove o 56SENALU...ali na zalost, za to nema TROFEJA...
yossarian
@Gazija ti si onda glavni razlog što je ****nal velikan :). Da nije tvoje opsesije, na vijestima o ****nalu bilo bi dosadno kao u tegli sa kiselim kratavcima.
gaziiiiJAaaa
Znam da sam glavni razlog, jer RAJA voli ISTINU..niko od vas mi nece reci HVALA, a najvise sam ucinio na POPULARIZACIJI 56SENALA kada je u pitanju ISTINA,Xali ni za to se ne daju TROFEJI..
edinho
Samo mi cudno odkud uopste ovaj "mali" klub na naslovnici jedne igre kakav je PES....bas cudno....naprimjer mogli su staviti Bayern on je ipak VELIKAN
LjutiKrajisnik
Ovo je garant Mkhitaryan na slici, a posto je u medjuvremenu otisao u Romu samo uklonili glavu.
edinho
Eto Gazijaaaa vise nisi sam......sad jebem mater ne samo tebi vec i ovom Grabovicu....cuj mu prezimena....pravi je grab
GAAzIJaaaA
SAMO ISTINA, INSHALLAH! Pozdrav navijacima cij je klub VELIKAN..SELLAM i za one ciji je klub BOGAT, a nije VELIKAN..
yossarian
@Gazija Istina, istina Gazija. Niko nikad nije osvojio Premiership bez izgubljenog meča. Samo velikan.
GAAzIJaaaA
WOW, svaka cast, ali nije VELIKAN..Ali zato prodaja dresova, privjesci... tu je VELIKAN..ovako je samo klub iz vrha Engleske lige..
yossarian
@Gazija Možeš ne prihvatati činjenice, imaju mjesto i za takve. Da utvrdimo gradivo, 13 puta prvak, 13 FA kupova u kolijevci fudbala. Ispred samo Man UTD i Liverpool. Capito? Koji dio ne kontaš?
GAAzIJaaaA
Samo mi navedi koja ti je 56SENALOVA LIGA SAMPIONA NAJDRAZA..CAPITO?
yossarian
@Gazija Ti si kao isparana gramofonska ploča. "Koja Liga šampiona ti je najdraža" je sadržaj 25% tvojih komentara. Drugih 25% je ****NAL NIJE VELIKAN. Trećih 25% komentara je "OD 6. PA NADOLE". Četvrtih 25% je kako će Bournemouth, Brighton, West Ham vra***i ****nal na fabričke postavke. Tako je jedan pacijent brojao rebra na radijatorima gdje god se nalazio. Imao je traumu od ratne zime, bojao se hladnoće.
mrki_ba
ja bi reko da nemaju prava na te igrace jer ta prava je kupila fifa. nije 100% to ali mislim da se o tome radi i ako uzmete arsenal na pesu vjerovatno necete imat ni jedno pravo ime igraca u timu, bice nesto tipa mensur oziooglu i sl :)
Mu'min Juventino FKS
Ne moze fifa inat prava na igrace retarde maloumni, druga stvar fifa nema lrava ni na klubove kamoli na igrace... vifi sta mu je norona lajkalo u pm
Nikoizniceg
Ma ****nal je jak ko zemlja, steta sto su svi ostali busilice.... xD
GAAzIJaaaA
NISAM ja ovo PISAO!! Moj Grebovicu, kada te sad uzmu NA ZUB, navijaci 56SENALA, a samo si ISTINU rekao..
yossarian
Prilično glup zaključak, staviti dres ****nala bez lica igrača na naslovnicu svog proizvoda s ciljem da omalovažavaš klub? I time pokušati povećati prodaju proizvoda??? Pa nije Gazija dizajner u PESu, jedino je on dovoljno bolestan da smisli takvo šta.
yossarian
@Gazija Istinu je rekao, ****nal je jedini klub koji je osvojio Premier League bez izgubljenog meča. Niko to više nije ponovio.
VelaHavle
Jao retardiranog zakljucka i clanka... ali u skladu sa ovim portalom... hajde Gazija kompleksasu hehehe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.