Kondogbia na izlaznim vratima Intera

I Murillo ide u Valenciju?

Kondogbia na izlaznim vratima Intera

Endin Čaušević

Vezni fudbaler Geoffrey Kondogbia će prema svemu sudeći u narednih nekoliko dana napustiti Inter.

Italijanski klub je nedavno poručio francuskom igraču da može potražiti novi klub ukoliko ima želju da napusti Inter. Također, čelnici kluba su mu jasno dali do znanja da ga neće pustiti za siću, te da će otići samo u slučaju da neki klub plati onoliko koliko traže u Interu.

Veliki interes za ovog 24-godišnjeg fudbalera pokazala je Valencia koja je već stupila u kontakt s Kondogbijom. Francuski fudbaler je uspio da dogovori sve sa španiskim klubom, no sada je problem obeštećenje ovog igrača.

Inter za Kondogbiju traži 30 miliona eura, dok je španski klub ponudio deset miliona manje. Ovaj 24-godišnjak u Inter je stigao prije dvije godine iz Monaca za oko 40 miliona eura. Također, na korak od Valencije nalazi se još jedan igrač Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Radi se Jeisonu Murillu koji je već dogovorio sve sa Šišmišima. Ovaj defanzivac će u španski klub preći za 13 miliona eura, a transfer bi trebao biti ozvaničen u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi