Atletico dobio dodatno vrijeme za kupovinu, danas je završio veliki transfer

Nakon odlaska Thomasa Parteya

Atletico dobio dodatno vrijeme za kupovinu, danas je završio veliki transfer

Admin Čaušević

Thomas Partey je u posljednjem danu prijelaznog roka napustio Atletico Madrid i potpisao za Arsenal.

La Liga je nakon tog transfera produžila prijelazni rok za Atletico Madrid da može dovesti novog fudbalera.

Španski mediji prenose da je izbor pao na Geoffrey Kondogbiu, a kupovina veznjaka Valencije je dogovorena danas.

Francuz će sutra obaviti ljekarske preglede. Jorgandžije će njegov igrački karton platiti 10 miliona eura te plus dva miliona eventualnih bonusa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kondgbia posljednjih dana uopšte nije trenirao sa Šišmišima jer su pregovori bili intenzivni. Sve je kulminiralo u četvtak kada je nakon sastanka s predsjednikom Valencije jasno poručio da želi otići.

Top Komentari

Penderinos
Krasno, španci jos uvijek mogu prodavati i dovoditi igrače, a Liverpool kojeg je zadesila nesreća povredom VVD ne moze naci zamjenu. Sjecam se one sezone kada je Sunderland dobio dozvolu da dovede golmana izvan prelaznog roka, nakon sto im se povrijedio prvi
0 2
jony1919
Hoce li sada La Liga produziti i Valenciji rok da dovede zamjenu za ovog majmuna?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi