Kontroverzna objava supruge Michaela Olivera: Volim Madrid!
Nezaboravna noć u Madridu bila je bolna za navijače i igrače tima iz Torina (Foto: EPA)

Navijači joj nisu dali mira

Kontroverzna objava supruge Michaela Olivera: Volim Madrid!

Midhat Šljivak

Engleskog sudiju Michaela Olivera navijači Juventusa neće još dugo zaboraviti.

Oliver je u trećoj minuti nadoknade dosudio penal za Real Madrid u četvrtfinalu Lige prvaka, Cristiano Ronaldo je pogodio, a navijači Stare dame su krenuli po osvetu.

Tako je objava na Twitteru njegove supruge Lucy Oliver iz 2016. godine privukla veliku pažnju. Ona je sa Michaelom posjetila Madrid, te je uz fotografije grada kartko napisala:

"Volim Madrid".

Naravno, mnogobrojni navijači sa svih strana svijeta odlučili su se na komentar ove objave. Dok joj navijači Bianconera iz Torina upućuju žestoke uvrede, fanovi Reala, ali i pojedinih italijanskih klubova joj čestitaju na dobro odrađenom poslu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Lucy je kao i njen suprug također fudbalski sudija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti