Kontroverzni Hrvat pojačava Partizan?

Tonči Kukoč stiže na pregovore u Beograd

Kontroverzni Hrvat pojačava Partizan?

Kontroverzni hrvatski fudbaler Tonči Kukoč nalazi se blizu prelaska u beogradski Partizan, javljaju mediji iz susjednih zemalja.

Ovaj 24-godišnjak je posljednji angažman imao u CSKA iz Sofije, a ovog ljeta je navodno pregovarao za nekim njemačkim klubovima. Ipak, do realizacije transfera nije došlo, pa je Kukoč primoran tražiti neki drugi klub.

"Vidjet ćemo kako će se ova priča završiti. Zanima me samo fudbal. Ne interesuje me nacionalnost niti bilo šta drugo", istakao je Kukoč, koji bi u petak trebao stići na pregovore u Beograd.

Tonči Kukoč je u centar ovdašnje javnosti dospio 'hvalisanjem' preko medija, kada se prozvao najboljim lijevom bekom kojeg Hrvatska trenutno ima, omalovažavajući pri tome neke druge reprezentativce svoje zemlje.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovaj Splićanin je također podigao prašinu kada se na turniru u svom rodnom gradu pojavio u majici "HNS Mafija", zbog čega je bio i novčano kažnjen. Jednom prilikom se preko društvenih mreža pohvalio kako je odbio poziv bh. selektora, iako na njegovu adresu poziv zapravo nikada nije ni stigao.

Kukoč je u svojoj karijeri nastupao za Istru, Mosor, Hajduk, Dragovoljac, Bresciju i CSKA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.