Kontroverzni predsjednik Lyona prodaje veznjaka i poručuje: Očekujemo cifru koliko je plaćen i Pogba
Lyon je napravio dosta velikih transfera, a rekordan posao napravili su prodajom Alexandrea Lacazzettea Arsenalu gdje su inkasirali 53 miliona eura (Foto: EPA)

Aulas sasvim iskren

Kontroverzni predsjednik Lyona prodaje veznjaka i poručuje: Očekujemo cifru koliko je plaćen i Pogba

M. Šljivak

Ekipa Lyona u proteklih 15-ak godina napravila je niz velikih transfera i igrači ovog tima konstantno pojačavaju velikane evropskog fudbala.

Jedan od onih koji bi mogao napraviti veliki transfer je i veznjak Tanguy Ndombele (22) za kojeg interes pokazuju mnogobrojni evropski timovi.

Ipak, predsjednik kluba Jean-Michel Aulas ne želi tek tako ostati bez ovog sjajnog fudbalera i spreman je pričati o transferu samo ako klubovi izdvoje ogroman novac za njega.

"Dobili smo mnogo ponuda koje su išle preko 50 miliona eura. Mogu očekivati da, ako ga budemo željeli da ga prodamo, dostignemo nivo ponude koju je imao Paul Pogba", rekao je Aulas.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Juventus je od transfera Paula Pogbe u Manchester Uniteda inkasirao 105 miliona eura i to je cifra koji će Aulas vjerovatno i tražiti od zainteresovanih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi