Danci testirali semafor pred meč s Bayernom, postavili rezultat i strijelce: Zar ih se toliko boje?

Nisu baš optimisti

Danci testirali semafor pred meč s Bayernom, postavili rezultat i strijelce: Zar ih se toliko boje?

Edmir Škorić

U utorak navečer Kopenhagen dočekuje Bayern u drugom kolu Lige prvaka, a čini se da u redovima danskog velikana nisu pretjerano optimistični pred dolazak Nijemaca.

Kopenhagen je u prvom kolu imao velikih 2:0 u Istanbulu, no na kraju je s igračem manje primio dva gola i osvojio samo bod.

Istovremeno, Manchester United je na svojoj Allianz-Areni ugostio Manchester United sa 4:3 i došao do velike pobjede na startu grupne faze.

Sada slijedi duel Kopenhagena i Bayerna. Ovdje su gosti iz Minhena veliki favoriti, Danci naravno vjeruju da mogu da naprave čudo pred svojim navijačima, no očito u to ne vjeruju baš svi.

Naime, objavljena je fotografija večeras sa stadiona na kojem se testirao semafor, te je uočeno da je na njemu postavljen rezultat 0:4 nakon samo 12 minuta igre.

Još su čak upisani i strijelci, pa je tako Harry Kane dao golove u 3., 7. i 12. minuti iz penala, a Leroy Sane se u osmoj minuti upisao među strijelce.

Naravno, cilj je bio samo da se testira semafor, rezultat i strijelci su nasumice odabrani, ali opet, mnogi se na društvenim mrežama pitaju da li je moguće da se u Kopenhagenu toliko plaše Bayerna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pod vodstvom Thomasa Tuchela Bayern nije toliko moćan, ima dosta kikseva, nedavno je u Leipzigu gubio sa 2:0 i jedva došao do boda.

Kopenhagen nije naivna ekipa, sasvim sigurno će učiniti sve da osvoji barem bod bez obzira što je veliki autsajder u sustrašnjem duelu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Patka mala znaju šta rade , pa lošiji bayern nije bio u zadnjih 20 godina al teško glupom navijaču bayerna objasniti ....diže im se kurcic na 2 - 2 protiv jednog laipziga , sutra Kopenhagen budel disciplinovan i hrabar lako će izaći sa ovim truhljavim bayernom
0 1
Hellas
Sta veli novinar: Istovremeno, Manchester United je na svojoj Allianz-Areni ugostio Manchester United sa 4:3 i došao do velike pobjede na startu grupne faze.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi