28

Komentari (28)

Arnel925
Ma ovo Zrinja lahko prolazi. Uz vas je BiH. Do grupne faze akobogda.
StarMoVe
Ma Kmetovi neće dalje od Čerina i Kočerina!
Tururu
To su vaši prijatelji,podvelezac. Napravi zube,imas sada u jurisica ljetni popust da mozes kao normalan čovjek na more
Lakaka9
Islanđani prolaze lagano.
Celtic
Nemaa od toga ništa, ispast će i od ovih i još jednom će se pokazati da imamo najgoru ligu ne samo u Europi nego u svijetu, amaterski klubovi, vođeni sa sumnjim likovima i naci navijačima, samo turbo folk šund nepismena stoka se i dalje loži na ove kvazi gigante...
E.Car
Neka si mi ti pametnica.....
Mostarac94
Jest da su nam komsinice al msm da je vise sramota da nijedan nas prestavnik ne dodje do grupne faze
King_Kenny
...puna podrska Islandjanima,zelim im od srca da izbace ove UZP-ovce...
Tururu
Gledaj ga. Sigurno radis u mepasu ko secutity za 400 km pa ti se zgadio zapadni mostar. Jbga,trebao si bar malo uciti a ne cuvati i ploditi koze u pubertetu
King_Kenny
...pokenjam vam se na Mostar,i istocni i zapadni...
user1655831611
ajde kenjaro mani se ti zrinjskog komentarisi malo protivnika sarajeva
Mowzilla
Eno Dudelange ispao iz konferencijske, tako da nemajte brige, da de proci hehe
plemic
od prve utakmice nam se sva vrata širom otvaraju
plemic
a one naši glumci ih ritom zatvaraju.
E.Car
Ja bih volio da Zrinjski prođe ali su farani večeras izbacili predstavnika švedske tako da moraju biti dobro oprezni i maksimalno se angažovati jer nema laganih protivnika!!! Puno sreće svima a najviše Želji sutra!!!!
bk123
Sretno svim našim klubovima...Al nikog mi nesmijemo podcijeniti jer nismo u poziciji da ikoga podcjenjujemo..svugdje se više ulaže nego kod nas pa tako nemamo pravo nikoga podcijeniti...a Island je bogata država s bogatim ulaganjem u sport posebno rukomet i nogomet...njihove reprezentacije su prolazile grupe na prvenstvima u nogometu a u rukometu su čak i velesila zato mi nemamo pravo nikoga podcjeniti
vozdra
Nk123 Svaka čast na komentarima. Svaka ti je na mjestu i bez ijednog incidentnog slova. Čestitam i ostani to što jesi ima još ljudi
vozdra
E.Car
Ulaganja su bitna ali ne i presudna, kad bi to gledali ne bi morali ni igrati a sport ti daje mogućnost da pobjediš bogatije od sebe, samo moraš dobro zapet i biti kompaktan u datom momentu i sve je moguće. Srce na teren i vjeruj da mi onda pobjeda nije toliko ni važna kada vidim da ginu za grb koji nose!!!! Volio bih da imamo dva predstavnika u grupama ove godine ali teško. Zrinjskom se otvorilo i neka to iskoriste, mogu i moraju!!!!
bk123
Ulaganja su itekako bitna posebno u omladinskih selekcijama gdje se djeca razvijaju uz pravi program uz školovane i zato pripremljene trenere koji rade sustavno i organizirano...to su zemlje koje ne prave euforiju nakon jedne pobjede a što je još važnije neprave tragedije nakon jednog poraza,to su nacije koje su svjesne da nema uspjeha preko noći i zato su se opredjelile u sustavno i plansko ulaganje u sport od najmlađih uzrasta..bez obna ishod protiv mog Zrinjskog ja sam uvjeren da oni neće praviti ni euforiju a ni tragediju kako god za njih završi što se nemoze reci za nas jer kod nas je sve na ho ruk..nema plana nema sustava nema organizacije nema infrastrukture i zato svaki naš uspjeh ,kad kažem naš mislim na sve klubove je više plod slučajnosti neko sustava...zato su ulaganja bitna a manje su bitna ulaganja u prve timove jer su to sve li la igrači samo je pitanje kako će se posložiti i kako će im se otvoriti..
19501911
Svaka Vam čast na komentarima i na razmišljanju,lijepo je pročitati ovakve komentare,i razmišljanja,nije ovdje samo Zrinjski u pitanju,ili danas Željo,bitna je naša liga kada se već ovi što vode ovo sve ne brinu za klubove i ligu,da se oni izbore za bolji koeficijent lige,bolji status lige,da lakše izlazimo u Europu,čitam ove komentare prije Vaši,pa sve je to mržnja i samo mržnja, sretno našim predstavnicima, i da što dalje doguraju!!
E.Car
@bk123 je regularan momak, navijači Zrinjskog koji poštuje ovdje sve i nikad ništa ružno od njega nisam čuo. Ima još nade za ovaj narod i ovu državu ali moramo svi da imamo isti cilj. Razbijanje na geta nam ništa dobro neće donijeti nego samo skupa i svi zajedno. Nažalost političari zbog svog opstanka koriste istu retoriku već 30 godina i to se na veliku većinu prenijelo ali pametan smo mi narod i shvatit ćemo njihovu igru svi jednog dana. Ali to nije tema, sretno svim našim klubovima u Evropi pa i Borcu!!! I oni su klub iz Bosne i Hercegovine!!!!
Patrice77
Moze Zrinjski bez problema to dobiti. Sretno nasim predstavnicima Zrinjskom kao i Zelji sutra. Naprijed Zrinjski, naprijed Zeljo. Fk Vico je isto nas predstavnik, ali tu sramotu nikad ne bih mogao podrzati.
19501911
Mislim da je ovo top prilika i za Zrinjski,a u konačnici i za BiH ,i za ostale naše klubove,lakše će biti i drugim našim klubovima da se domognemo Evrope,i sretno Zrinjskom,to je moje mišljenje,mislim da je realno,sportski pozdrav!
user1673626537
Ocekuje se da Zrinjski prodje al nikad se ne zna
Haris19461987
Ocekuje al ne treba ih svatiti za ne ozbiljno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.