Koprivica: Želimo nastaviti tradiciju u Bogutovom selu

Druga liga RS, Istok

Koprivica: Želimo nastaviti tradiciju u Bogutovom selu

D. Vejo

Fudbaleri Famosa će u okviru 21. kola Druge lige Republike Srpske Istok gostovati ekipi Mladosti u Bogutovom selu.

Kvalitetno izdanje prikazuju tokom ove sezone igrači Famosa. Nalaze se na trećoj poziciji na tabeli sa tri boda manje od drugoplasirane ekipe Napretka. Priliku za nove bodove tražit će u narednom kolu protiv ekipe Mladosti koja trenutno zauzima 12. poziciju.

"Već nekoliko sezone igramo dobro u Bogutovom selu te iz tog razloga nismo poraženi duži period. Tako da igramo tradiocionalno dobro sa Napretkom. U ovoj sezoni vezali smo tri pobjede i potrudit ćemo se da taj niz nastavimo i u predstojećem kolu. Sjajan teren ima protivnik tako da se nadam da ćemo se kući vratiti neporaženi. Atmosfera je izvanredna", istiće za SportSport.ba lijevi bek Famosa, Marko Koprivica.

Utakmica između ova dva tima igra se u nedjelju od 15.30 sati, a fudbaleri Famosa biće oslabljeni neigranjem veznjaka Marka Tešanovića koji ima crveni karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi