Korona odsvirala kraj u Crnoj Gori: Proglašen je prvak
Foto: EPA

Savićević donio odluku

Korona odsvirala kraj u Crnoj Gori: Proglašen je prvak

U Crnoj Gori više nema fudbala!

Konačna je to odluka koju je donio Fudbalski savez Crne Gore na čelu sa Dejanom Savićevićem nakon novog talasa koronavirusa, a to je bilo i za očekivati s obzirom da drugo rješenje nije postojalo.

Takmičenje je također prekinuti u omladinskim selekcijama, u Kupu te u ženskoj fudbalskoj ligi, a svi rezultati ostvareni do momenta prekida smatraju se finalnim.

Novi prvak Crne Gore tako je postala ekipa Budućnosti iz Podgorice, drugoplasirana Sutjeska zajedno sa Iskrom je izborila plasman u kvalifikacije za Evropsku ligu, dok Grbalj kao posljednji tim lige ide u niži rang.

U Crnoj Gori se, podsjetimo, prvenstvo nastavilo 30. maja i do danas je odigrano osam kola.

Top Komentari

Zagor
ispadosmo mi najpametniji na kraju ;)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi