Skandal na pomolu u Crnoj Gori

Sumnja se na jedan namješten meč u Prvoj ligi i dva u Drugoj

Skandal na pomolu u Crnoj Gori

Europska fudbalska unija (UEFA) obavjestila je Fudbalski savez Crne Gore da je utakmica 26. kola Prve Crnogorske lige između Petrovca i Iskre predmet izvješštaja relevantnih organa UEFA zbog sumnje u regularnost, piše sport.blic.rs

Utakmica je odigrana u nedjelju, domaćin je slavio sa 4:1, a grupa navijača iz Danilovgrada napustila je stadion poslije 20 minuta. Predmet izvejštaja organa UEFA su i dvije utakmice Druge lige Crne Gore - duel 21. kola Drezga - Bokelj i meč 23. kola Jedinstvo - Ibar.

"Kompletna dokumentacija dobijena od UEFA prosljeđena je na razmatranje nadležnim državnim organima, Upravi policije Crne Gore i Vrhovnom državnom tužilaštvu - saopćeno je iz FSCG.

[facebook]https://www.facebook.com/PrvaligaCG/photos/a.160012717664484/1236847429981002/?type=3&theater[/facebook]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi